S.O.S. Band & Loose Ends Sold Out

Facebook-Header-escape3

Oh Baby, You’re The Finest!
S.O.S. Band met support act Loose Ends, 24 november 2014, Escape Amsterdam = SOLD OUT
Wie had dit pak ‘m beet 5 weken geleden durven dromen? An Evening With in ieder geval niet!
Het publiek (ja, jullie!) heeft dit zelf mogelijk gemaakt door deel te nemen aan de crowdfund via Live On Demand en laten zien dat er absoluut nog wel vraag is naar deze evenementen. Voor de toekomst biedt deze manier van organiseren zeker perspectief.

Met een start van 366 fanatiekelingen ipv 500, toch genoeg vertrouwen om het door te zetten, een fantastisch promo team en het enthousiasme van alle deelnemende organisaties is met nog een maand te gaan het ongelofelijke gebeurd:
Het is UITVERKOCHT! Er zijn geen extra kaarten beschikbaar en geen deurverkoop, op = op.

SOS BAND
De Sounds Of Success Band brak in de jaren ’80 door met de hits “Take your time (Do it right)”, “Just be good to me” en “Tell me if you still care”. De aanstekelijke mix van disco, R&B, funk, boogie en electro leverden de band onder andere 3 gouden platen, wereldwijd uitverkochte shows en zelfs met hun eerste single meteen een nummer 1 hit in de US Billboard & R&B charts op.
De band wordt ook door mede-artiesten op handen gedragen. Zo coverden onder andere Fatboy Slim en Shane Ward de single “Just be good to Me” en gebruikten Monica en Janet Jackson samples uit het repetoire van de band.

We hopen van niet, maar het zou zomaar de laatste keer kunnen zijn dat de S.O.S. Band optreedt in Nederland, in originele formatie met Mary Davis als leadsinger en jullie zijn erbij!
LOOSE ENDS
Loose Ends, natuurlijk bekend van o.a. hun super hit “Hangin’ On A String” uit 1985 , behaalde met deze single als eerste Britse groep ooit de nummer 1 positie in de US Billboard en R&B Chart. Ook dit optreden hing wel degelijk af van het aantal enthousiaste fans en ook dit staat nu te gebeuren! Loose Ends zal de support act vormen op 24 november en optreden met Carl McIntosh. Het optreden staat gepland voor het optreden van de Sounds of Success Band, namelijk om 20.30u.

FAQ
Er staat “Melkweg” op mijn kaart, kom ik dan wel naar binnen? – Jazeker, jouw kaartje kan gewoon gescand worden en je bent er gewoon bij!

Op mijn kaart staat aanvang 17.00, maar op de site 19.00 – Deuren open om 19u, aanvang optreden 20.30

Red ik het nog met het OV als de support act eerst optreedt? – Ja! Aanvang is 20.30 en de verwachtte eindtijd van de optredens is 23.00, daarna is het feest voor de liefhebbers die lekker blijven dansen en napraten! Het OV rijdt tot ruim na middernacht.

Wat is nou Live On Demand? – Live on Demand biedt iedereen de kans zijn favoriete artiest naar Nederland te halen voor een live optreden. Op de website van Live on Demand kan iedereen zijn favoriete artiest, dj, goeroe, kok, spreker, schrijver of wie dan ook naar Nederland te halen door een request te starten. Wanneer genoeg fans mee doen aan een request gaat het event door.

Wie zijn An Evening With? – An Evening With is inmiddels een begrip als het gaat om het verzorgen van een complete uitgaansavond. Het terugkerende evenement, dat dezelfde naam draagt als de organisatie, lanceert op iedere editie een artiest waar de avond om zal draaien. De kick off dit jaar op 14 februari resulteerde in een binnen de kortste keren uitverkocht evenement. Nu de inmiddels vierde editie in aantocht op 24 november 2014!

We gaan genieten van een unieke avond die op een nog uniekere manier tot stand is gekomen! Tot 24 november!

SOS-Band-Online-Escape2SOS-Band-Flyer-achter2

Comments are closed.

 

 
 
previous next
X