Shalamar featuring Howard Hewett, Jeffrey Daniel and Carolyn Griffey | 5 juni | North Sea Jazz Club Amsterdam

Facebook-banner-ad2
‘Second Time Around, ‘I Can Make You Feel Good’ en ‘A Night To Remember’, het zijn klassiekers die bijna iedereen wel een keer gehoord heeft. Shalamar bestormde in de jaren 70 en 80 de hitlijsten én de dansvloeren. Met 25 miljoen verkochte albums wereldwijd zijn ze één van de meest succesvolle discogroepen ooit. In samenwerking met An Evening With haalt de North Sea Jazz Club ze voor een concert naar Amsterdam.

Oorspronkelijk was Shalamar een gelegenheidsensemble zonder vaste kern. Dick Griffey, de man achter het legendarische televisieprogramma Soul Train, richtte zijn eigen label SOLAR op en nam met sessiemuzikanten de hit ‘Uptown Festival’ op, die werd toegekend aan een nog niet bestaande groep genaamd ‘Shalamar’. Toen de hit insloeg als een bom besefte Dick Griffey dat hij met een daadwerkelijke band op de proppen moest komen om de vele live-aanvragen te kunnen beantwoorden.

Bijna 40 jaar later is Shalamar nog steeds niet te stoppen. De originele band is in tact gebleven met als enige uitzondering dat Carolyn Griffey (de dochter van Dick Griffey) nu in plaats van Jody Watley de lead-vocals verzorgt. Na The Three Degrees en Shakatak wederom discolegendes in de club!

|| An Evening With… Shalamar featuring Howard Hewett, Jeffrey Daniel and Carolyn Griffey ||

♛ Kaartjes : http://goo.gl/bfVndE
♛ Wanneer : Zondag 5 juni 2016
♛ Deuren open: 20:00h
♛ Aanvang concert : 21.00h
♛ Waar : North Sea Jazz Club
♛ Adres : Pazzanistraat 1, 1014 DB Amsterdam (Westergasfabriek)
♛ Meer info: http://www.northseajazzclub.com/event/an-evening-with-shalamar/

Facebook-banner-ad2

Comments are closed.

 

 
 
previous next
X